Допоможу з боргами!

Готова допомогти і співпрацювати лише з тими, у яких є борги перед МФО. Якщо ціль позики зовсім інакша, прошу проігнорувати мою пропозицію.
До уваги! Працюю без предоплат, як і раніше.
За всіма деталями звертайтеся для початку за електронною адресою vikkondratiuk@mail.ua

Телефон : ****
Ім’я: Вікторія
ID: 11288
URL:
HTML Link:
bbCode:
Також Ви можете переглянути оголошення

16 Відповіді на “Допоможу з боргами!”

  1. Ага.Готова допомогти.Готова видурити всі гроші до копійки,і загнати людину у ще більші борги.

  2. Яким чином? Ніколи нікого не обманула, у мене є клієнти яким я допомогла, і при необхідності можу надати їх контактні дані(звійсно за їх згодою), щоб ви переконалися, що я до цієї справи ставлюся відповідально.
    Адреса для звязку зі мною була надана, тому якщо ви хочете щось уточнити, будь ласка, буду рада допомогти😉
    Для уточнення, без предоплат, без жодного внесення грошових коштів зі сторони клієнта, ніякого придбання додаткових послуг, нічого. Працюємо, по факту.

  3. Так вона просила за свої послуги,щоб списати з моїх боргів у МФО,з 75 тисяч на 15,то просила 1300 долараів за послуги.Тобто сума взагалі не змінилася б,а була б ще більша.І не факт,що вона щось розрулила б з МФО.І їй заплатив би,і борги залишилися б.
    АФЕРИСТКА ОДНИМ СЛОВОМ.

    1. Так на теперішній час сума не зміниться, але візьми до уваги той фактор, що у тебе сума буде зафіксована на протязі 4 місяця і відсотки не будуть рости, я про це чітко писала. Переконайся будь ласка! Це є шахрайство, щоб вам зупинити нарахування відсотків на 4 місяці, чи в чому полягає шахрайство?
      Буду вдячна за обгрунтовану думку.

    2. Наостанок, я ніколи, нічого не прошу. Я надала тобі варіант для вирішення фінансових труднощів, якщо не влаштовують, просто відмовся і все. Послуги оплачуються поетапно, по факту закриття боргу, і надання довідки про відсутність заборгованості.

  4. Доброго дня! Можливо обгрунтуєте більш детально за вказаною адресою, яким чином у вас були “висосані” кошти?
    Мені немає бути соромно, так як немає за що, хіба що, за те, що я вирішила співпрацювати з такими як ви, і до цього диктуючи свої умови і звинувачуючи що я аферист.
    Очікую на більш детальну відповідь за вказаною адресою.

  5. Перепрошую за грубе слово, але безпідставно “обсираючи” мене, ви ще дивуєтеся чому так мало кредиторів і чому так багато аферистів? Одні відразу накидаються, так як їх обманув до мене аферист, інші з умовами не можуть елементарно ознайомитися.
    Статті на кожному сайті уже написані для конкретних ідіотів, які їх читали і всеодно були обманутими, що ніхто і ніколи не робить предоплату до отримання коштів, ви все одно це робите, в своєму розумі?!
    І ви ще накидаєтеся на мене?

    1. Так, я попросила обгрунтувати, чи відсутність словникового запасу не дозволяє вам це зробити?

      1. Шановна наху* ти пиздиш що ти виришиш проблеми з МФО ніхто їх не виришит поки самі не договоритесь з ними і не вірте її і не платіт вона нічого не зробить тіки гроші візьме і буде далі дорити людей. Вам Вікторія стид мати і бога боятись ви на сам перед мати не боїтесь своїх гріхів.

        1. Ого! Послухай сюди!
          Ось умови, на яких я співпрацюю з нею.
          По факту вона співпрацює, яка може бути предоплата, за що?! Вона фіксує платежі на 4 місяці, і за цей період відсотки не ростуть, на протязі цього періоду я по трохи закриваю кредити. Ти домовившись, зможеш закрити всі борги? Сумніваюся!!!
          Вона запропонувала для мене рішення, щоб я виліз з цієї боргової ями, на протязі двох місяців, цілком можливо і швидше. Вона не дозволяє коллекторам пригноблювати млї права людини. Як це роблять зараз з вами. Вона з юридичною особою домовляється про списання пені, штрафів і нарахованих відсотків, для того щоб я мав змогу закрити борги в найкоротші терміни. Якщо умови влаштовують вона ознайомлює з принципом роботи, і вартості її послуг. Працює без предоплат, лише по факту. Йде домовленість з МФО, я оплачую значно меншу суму, який надасть МФО гарантійним листом, в особистому кабінеті, домовляється про списання залишку, надає для мене’ довідку про відсутність заборгованості, тоді я проводжу оплату за її послуги.​
          Сума фіксується на 4 місяці.

          Додатково допомагає короткостроково працевлаштуватися у підприємців, які допомагають з роботою із заробітньою платою в 1000євро, за межами України, а точніше у Чехії, Німеччині. Взагальному, вакансій біля двох десятків, вона може ознайомити, по візі, сотні.

          У вартість її входять всі юридичні послуги для того щоб максимально швидко я розрахувався з боргами.

          Всі питання будуть вирішені, яка б не була ситуація з кредиторами, і коллекторами.
          Будуть погрожувати коллектори, напише заяву на коллекторів.
          При необхідності складе позовну заяву на МФО.
          Якщо вас зламують, таке часто буває зі сторони коллекторів, вона складає скаргу до Департаменту Захисту персональних даних і заяву на коллекторів.
          Також при необхідності окремо оскаржуватиме МФО для НБУ.
          У випадку суперечки з кредитором, будуть надані юридичні послуги.
          Первинний аналіз документів.
          Ознайомлення з виконавчим впровадженням.
          Ознайомлення з рішенням суду.
          Заява про забезпечення позову.
          Моніторинг стягнення.
          Захист боржника в суді.
          Спори за виконавчим впровадженням.
          Спори за рішенням суду.
          Оскарження суми боргу.
          Оскарження права власності.
          Оскарження виселення.
          Тобто, зробить все необхідне, щоб я розрахувався з боргами якомога швидше, максимально вигідно і щоб ніхто не принижував мої права. Справа до суду не дійде. Ми ще не допускали з жодним клієнтом. Якщо у клієнта низький місячний прибуток, допомагає з працевлаштуванням за межами України з гарною заробітньою платою, що клієнт мав змогу розрахуватися з боргами.
          Я працюю з нею, вона допомогла вирішити борги з декількома кредиторами, якщо точніше, з коллекторами.
          Про який гріх може йти мова?
          Ви люди геть йобнулися?
          Не вірите, можу скинути всю переписку з нею, розмови по телефону не записував, і покажу, що вона дійсно закрила мої кредити.

    1. Покажіть де я оправдувалася?
      Я просила навести вагомий аргумент, що я дійсно шахрайка.
      Із чотирьох осіб які мене звинуватили, так і нічого не відповіли, тоді скажіть будь ласка, для чого ця дешева клевета?

      1. Тебе навили пример, а то он снова пример показываешь что оправдиааешся ?!

  6. Допоможіть з мікро займами ввійшла в таку яму що житися нехочеться дуже прошу🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.