Також Ви можете переглянути оголошення

10 Відповіді на “Срочно”

  1. Зверніться до неї ulia2019h@gmali.com
    Мені вона допомогла дійсно.
    Будьте уважні тут дуже багато людей які. Шахрайство займаються .

    1. ulia2019h@gmali.com – Вона мене на 3500грн развела для оплати страхування,дуже гарно все говорить ,надає надію а далі ….дура,-3500 з позичених знову ж таки грошей!Марія!!!я на вас подала заяву!!!чекайте!!!вам так просто це не обійдеться! Нічого ще є божий суд!Рано чи пізно людські сльози повертаються ,не тільки вам ну і вашим дітям!Я вам казала що як поможете буду молитись щоб здорові були,а зараз буду свічки ставити ,зовсім не а інше!!Для чого був створений цей сайт?Блін невже совісті ніякої немає?Я згідна якби людина сама влізла в яму через наркотики чи ігроманія….а це бляха я спасала себе для того щоб дітей вигодувати а тепер забрали і останні гроші на хліб….Бог з вами!!!!

  2. Якраз що вона і є справжня шахрайка.До речі,пише так само безграмотно,як і ви.Чи це ви і є,і гарні відгуки собі пишете?

  3. Одні і ті самі коментарі. Ви іє Сергій і Альна ті самі шахраї які гроші берут і зникають
    Майте повагу до людей .

  4. Справді “ОлександЕр”?А може ви і є та сама Юля-шахрайка,котра кинула багатьох людей на гроші?

  5. Люди майте совість об дурювати людей? Люди які попали на Шахраїв потім ставлят свої оголошення ,і повертают в трачині гроші свої знают що є люди які дійсно можут на дати кредит, то починают писати. Маячню тому що вони не зможуть обманювати. Людей вод і все. Не переживай вам це все звернеться. Бумерангом

  6. Довше,ніж ти проживу шахрай “юля-олександЕр”.Іди вчи правопис,а потім людей на гроші розводь.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.