Пропонуємо позику готівкою на власні потреби

Приватна пропозиція – пропонуємо позику готівкою безпосередньо від приватної особи без будь-яких перших внесків на слідуючих умовах:
– сума позики складає від 20 000 грн. до 175 000 грн.
– термін кредитування від 6-ти місяців до 5-ти років.
– фіксована відсоткова ставка становить 30% річних.
Наші переваги: оформлення можна здійснити в онлайн режимі. Без довідки про доходи. Дострокове погашення без додаткових витрат. Документи для оформлення-паспорт громадянина України та ідентифікаційний код.
Вимоги до позичальників: вік від 20 до 60 років, громадянство України, повна або часткова зайнятість. Позика надається готівкою у національній валюті або на картку будь-якого банку.
Також існують пропозиції щодо перекредитування банківських кредитів та мікрозаймів. Оформіть заявку та отримайте Ваш кредит вже сьогодні.

Телефон : 0680753776
Ім’я: Дмитро Володимирович
ID: 15497
URL:
HTML Link:
bbCode:
Також Ви можете переглянути оголошення

11 Відповіді на “Пропонуємо позику готівкою на власні потреби”

  1. Во-первых здравствуйте. Во-вторых кто у Вас и где гудит? Если есть посторонние шумы в голове-это к врачу. В третьих-если есть у Вас какие-либо доказательства, документы и тд. по поводу “аферистов”, пожалуйста предоставьте, пусть всё посмотрят. Вы либо аргументируйте свою писанину, либо действительно весь интернет загудит о Вас.

  2. firsfinans@gmail.com це шахрай. Просить предоплату у розмірі 3% від суми позики.Це ніби то комісія банку за переказ .Після предоплати морозиться,що банк гроші перекаже на протязі 3-х робочих днів. Після чого блокує ваш номер телефона.

  3. АХАХАХАХАХА! Смешно смотреть как лох подписывает свои объявки под другими именами.

    1. Біля двох місяців шукаю кредит. Пропозицій багато. Також багато і шахраїв. Але ось цей “Тімур” з “анонімом” дуже активні-чомусь під кожним оголошенням їхні наклепи. Це напевно і є ті самі шахраї!

  4. Так “Михайло ” оплатите этому чуду 3% от сумы займа,и все.Чел себе заработает бабки,а вы остснетесь у разбитого корыта,но еще и с минусом “комиссии”.
    Вам советуют не обращатся,а думать вам.

  5. аферист, наркоман з лугандонії.Кидає на гроші. Також його адреси з яких він обманює людей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.