Всі кому дійсно потрібні гроші на такі проблеми як лікування або проблеми з мікро кредитами пишіть свої номера телефонів .Допоможемо

Wolonterkredit@gmail.com

Телефон : 09…
Ім’я: Волонтерська допмога
ID: 8833
URL:
HTML Link:
bbCode:
Також Ви можете переглянути оголошення

10 Відповіді на “Всі кому дійсно потрібні гроші на такі проблеми як лікування або проблеми з мікро кредитами пишіть свої номера телефонів .Допоможемо”

    1. Ірина ,Ви щось путаєте .У нас Ви не оформляли і ми не беремо гроші а видаємо.Як же ці конкуренти задувбали

    2. І ще одне Ірино Скиньте сюди всю переписку і там де вказанно про 2000 і як Вас обманули не хай всі люди побачать .А якщо не скините це буде доказ того що Ви брехуха.

  1. Шахраї.Просять гроші вперед.Жодних даних про себе не дають.На мої запити,який відсоток,і де гарантії,що після моєї предоплати вони не пропадуть,вирішили мовчати.
    Можу навіть скинути тут нашу переписку.

  2. 19.06.2020 о 16:00 написав сюди прошу допомоги по мікро кредитам. На пошту мені надійшли відповіді від цієї пошти Wolonterkredit@gmail.com, дві перші нормальні, написали свої умови, третя з іншими умовами і проханням написати свої дані де жодної інформації не надали про себе.
    Я чесна людина і на шахрайство не поведусь, якщо людина попала у біду, це не шлях її обманювати, на чужому горі щастя не побудуєш. Wolonter справжній – не обдурить, він не шахрай. Якщо є чесні люди які зможуть допомогти, будь ласка мій телефон: 0991207385. Дякую

  3. доброго дня якщо тут чесні люди і можуть допомогти з мікро займами пишіть на почту

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.