туту одні аферисти

туту обманюють людей мене тільки шо тут кинули на гроші і я йду в поліцію вже

Телефон : 0988407133
Ім’я: михайло
ID: 9172
URL:
HTML Link:
bbCode:
Також Ви можете переглянути оголошення

8 Відповіді на “туту одні аферисти”

  1. А Ви хіба цього не знали ? Гроші треба позичати в банку , а не на таких сайтах . На жаль поліція Вам тут не допоможе… Бідолашна , а може просто лох .

  2. Гроші можна позичити і в інвестора,але справжній інвестор не бере передоплату і видає кошти тільки під гарантію”заставу”,особисто при підписанні договору в нотаріуса.Кому цікаво annaloza0410@gmail.com

    1. Інвестори ніколи не кредитують фізичним особам, дура.
      Однозначно аферист!

  3. Є інвестори-кредитори.Не знаєте не пишіть.І звичайно на сайті не сидять, а пишуть посередники.В них нічого не оформлюється онлайн.

  4. Оформлення кредиту в режимі онлайн, це однозначно аферисти! І таких наївних багато які ведуться! Невже всіх так проковтнула деградація, і стали дебілами? Не знаючи елементарні речі, віддають остаднє, і хничуть. Може поясниш в чому різниця між приватним кредитором і інвестором?! Як мінімум посередники це знають, і всі знають що інвестори не кредитують кошти! Тому не варто найобувати, і включати дурачка!
    На останок, інвестори ніколи не хочуть мати справи із фізичними особами, і тим більше кредитувати їх. Вони співпрацюють з юр. особами, тими же ФОПами, але не з простими людьми!
    Як думаєш, чому насправді немає приватних кредиторів? Якщо вони ще і є, так це одиниці і тільки дураки! Бо набагато вигідніше вкласти в нерухомість ніж звичайним людям, і він не хвилюватиметься, чи кошти будуть повернуті своєчасно чи ні!

  5. Ще раз кажу не знаєте не пишіть.А застава це і є гарантія для інвестора. Ви звертались до мене?Я вас обманула .

  6. Боїтесь конкурентів???Які не береть жодної передоплати.І не брешуть людям про відкриття рахунку за який треба заплатити,поліпшення КІ.?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.