Люди які ви всі злі.

Люди які ви всі злі. Я тільки що мала зробити ошибку ту про яку би шкодувала. Я тільки що мала відмовитися від допомоги цеї особи добре що Бог мені дав розуму і я не повірила всім коментам про то що вона шахрайка і оформила. Я вже пів години як отримала кошти.
А Вам Марія велике дякую. Дай Бог вам здоров’я якби не ви я вже лізла в петлю.люди я говорю вам правду вана допоможить мене ті кредити в інтернеті вже до нервового сриву ловили.лишаю вам її номер телефону. Може комусь знадобиться
0961963025

Телефон : 0961963025
Ім’я: Олена
ID: 13022
URL:
HTML Link:
bbCode:
Також Ви можете переглянути оголошення

14 Відповіді на “Люди які ви всі злі.”

  1. 0961963025
    – мошенница !
    мене Мария кинула! на 3500грн для оплати страхування,дуже гарно все говорить ,надає надію а далі ….дура,-3500 з позичених знову ж таки грошей!Марія!!!я на вас подала заяву!!!чекайте!!!вам так просто це не обійдеться! Нічого ще є божий суд!Рано чи пізно людські сльози повертаються ,не тільки вам ну і вашим дітям!Я вам казала що як поможете буду молитись щоб здорові були,а зараз буду свічки ставити ,зовсім не а інше!!Для чого був створений цей сайт?Блін невже совісті ніякої немає?Я згідна якби людина сама влізла в яму через наркотики чи ігроманія….а це бляха я спасала себе для того щоб дітей вигодувати а тепер забрали і останні гроші на хліб….Бог з вами!!!!

  2. 0961963025-Марія аферистка.Присить гроші на неіснуючу страховку, після чого зникає.Вже троє людей написали на неї заяву до поліції.Думаю не довго їй залишилося.

  3. 0961963025-Марія аферистка.Присить гроші на неіснуючу страховку, після чого зникає.Вже троє людей написали на неї заяву до поліції.Думаю не довго їй залишилося.

  4. Можливо ви знаєте дійсно чесну людину яка реально дасть займ без всяких страховок …….. Буду дуже вдячна

  5. Люди ви дійсно думайте як знаєте я через такі коменти мала скасувати рішення але дав Бог мені розому і я сказала хто неріскує той не п’є шампанське і я отримала кошти.А вам Марія я желаю багато здоров’я якби не ви я би світом пішла нехай Бог вам допомогає.

  6. Може досить копіювати один і той самий комент?
    Марія шахрайка,котра розводить людей на страховку.

  7. Доброго дня Володимир ну що не можете вспокоїтися чому ви мені це у вайбер не пишете. Напишіть мені це. Тоді ми з вами поспілкуємося. Я рідко четаю коменти хіба хтось з людей кинить.ви маєте докази про моє шахрайство ви не образована людина.

  8. Єремеєєв Володимир Сергійович перед тим як казати що я шахрай подумайте добре що ви робити. А ще недавно ви просили допомогти вам.

  9. Ооо.Так ви ще одного Володимира кинули на гроші.Думаю заяви до поліції на вас так просто не залишаться.
    І у вайбері ви мене заблокували одразу,як я вам надіслав гроші .

  10. Напишіть свій номер телефону я сама вам напишу з вайбера. Я нікого не блокую

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.